Kontakta oss

Alla smycken kan du hitta i webbshoppen designlenaw  vill du komma i kontakt med oss om något annat eller tipsa så fyll i formuläret nedan eller maila till e-postadressen till höger.

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa .

Du når oss på 0739-478733

Adress

Winbos Tankar & Ting AB
Erikslundsvägen 328
18753 Täby

 

 


e-post: lena@designlenaw.se

 


Org.nr: 556825-9393
Innehar F-skattebevis

Fotografen Jacob Nordströms artikel om Lena

Lena Winbo gräver guld med tidlös smyckedesign.
Pärlhalsband och tråkiga lås – så startade Lenas resa som smyckedesigner. Och nu pratar vi inte om plastpärlor för barn utan riktiga pärlor för riktiga pärlhalsband.
Att knyta sådana är en konst i sig men det var de där trista standardlåsen som förde Lena över till silversmidet för drygt fem år sedan då hon börjar skapa sina egna lås.
Sedan dess har Lena utvecklats till en driven smyckedesigner och strävar efter enkla och tidlösa smycken med lite rufft inslag. Inget ska kännas maskinellt utan varje smycke är unikt. Någon massproduktion kommer inte på tal.
Oväntat visar det sig att Lena har ett förflutet som jurist och marknadsförare med bl a några år på Saab där hon även såg till att bygga den stora bilfotostudion i Vänersborg. Förutom det har hon också hunnit med att göra tunga juridiska konsultationer för uppstickande nätbaserade spelbolag.