I helgen fyllde jag år - en sån där födelsedag när man byter förstasiffra i tio-talet, och då kan man ju börja fundera lite extra. Dagen till ära plockade jag fram en ring som jag ärvt efter min mamma. Ingen märkvärdig dyrbar ring men den betyder mycket för mig för som jag kommer ihåg det så bar min mamma den ringen varje dag.

Läs hela inlägget »

Igår kallt och strålande sol som gjort för att klä på sig ordentligt och njuta ute. Idag är det  ännu kallare men grått - februari är verkligen här på allvar.  När det är så grått ute passar det med en hel dag framför datorn. Uppdatering av  hemsidan med lite nya bilder och nya smycken står på agendan.  Vad vill du se mer av på hemsidan?  - hör gärna av dig med kommentarer.

Läs hela inlägget »

Har precis lyssnat på en livesänding med Företagarna om GDPR - nya dataskyddsförordningen som alla pratar om och som träder kraft den 25 maj. Bra och viktigt men det kommer att ta lite tid att se hur den påverkar just min verksamhet. Upp på den långa to do-listan. Tur att dygnet har 24 timmar.  

Läs hela inlägget »
Igår hann jag och Att Våga-gubben med ett snabbt besök på Formex.  Träffade många människor, lyssnade på bra föredrag och blev väldigt inspirerad. Att gå i B-hallen och titta på gediget hantverk och prata med alla design talents är jättespännande. Så många intryck och så mycket roligt. Egentligen hade jag  planerat att ställa ut den här gången men det kom tyvärr saker emellan. Men nästa år kanske. 
Läs hela inlägget »

Dags för lite ”normala” veckor nu igen efter alla helger.  Allra helst vill jag ut i verkstan men först lite administration.  Reflektioner över 2017 och slipa planerna för 2018.  Och nästa vecka är det ju dags för Formex. Tyvärr hann jag inte med att ställa ut nu som planerat men ett besök får det bli.  Det är alltid så mycket roligt och inspirerande att titta på. Och alltid många bra föredrag,  i år lite extra intressant när fantastiska Christian Bergenstråhle ska prata digitalisering.  

Läs hela inlägget »

Tusen tack alla kunder, följare och besökare - vilket år det varit!
Förra året vid den här tiden planerade jag som bäst för Formex-utställningen, föga anade jag att smyckena skulle få färdas ända till Hong Kong innan året var slut. Så många upplevelser både i stort och smått.  Allra, allra roligast är dock alla möten - på utställningar, marknader och olika events. Sociala medier och webbshoppar i all ära, men det är i det personliga mötet som man blir inspirerad, upplyft och får veta vad som kan göras bättre. Min förhoppning inför 2018 är att det ska bli fler möjligheter till möten runt om i landet och världen. 
Men först ska vi fira ett gott slut på 2017 och välkomna 2018. 
Hoppas ni alla får en trevlig kvälll. 
Kram Lena 

Läs hela inlägget »

Idag är det dags att öppna luckan i smyckejulkalendern på designLenaW´s facebooksida. Så mycket kan jag säga att det är en tävling som varar i två dagar så skynda dit och var med du också. 

Läs hela inlägget »

Helgen var lång och intensiv - julshoppingevent på fredagen och julmarknad hela helgen. Men oj så skoj det är att vara ute och träffa alla människor och prata smycken och jul och mycket annat.

Läs hela inlägget »

I helgen är det dags för året första julmarknad och det på hemmaplan - Nya Täby Park nu på lördag 2 december kl. 11-17.  
Det är bara andra året som marknaden arrangeras och i år är vi en grupp designers som får vara med i och ställa ut på den gamla galoppläktaren. Jättespännande. 
Kom förbi och säg hej om du har vägarna förbi. 


 

Läs hela inlägget »

I år ska jag vara med om något riktigt skoj och gillar du smycken så häng med. Varje dag i december fram till julafton öppnas en lucka hos en svensk smyckedesigner. Luckan kan öppnas på facebook eller instagram eller i en blogg. För att få veta var den öppnas så anmäler man sig på en e-maillista på den här länken. 
https://asamaria.se/smyckejulkalender-designlenaw/   
Sen kommer det ett mail varje morgon med var man ska leta efter luckan. 

Läs hela inlägget »