Nu har jag testat och oj så skoj det var. En timme Cyber Summer Sale på Facebook. Hoppas att alla som var inne och tittade tyckte det var lika roligt som jag tyckte att det var.  Har redan börjat planeringen för nästa gång för det blir definitivt en nästa gång. 

Läs hela inlägget »

Ibland måste man testa lite nya saker och det ska vi göra nu på måndag. Eftersom designLenaW inte har någon egen fysisk butik så brukar ju jag försöka vara ute på pop-ups och marknader för att träffa er kunder i verkligheten. Men nu under våren så har alla så mycket omkring sig att det är svårt att komma iväg och dagarna räcker inte riktigt till.  Sen i höstas har jag gått och lurat på en idé med att ha öppet i en virtuell butik på Facebook  men jag har inte riktigt lyckats klura ut hur det bäst ska gå till. Så häromdagen fick jag lite idéer  och tänkte att nej nu måste jag testa - så nu kör vi.

Läs hela inlägget »

Det är många delar i att driva företag. Inte bara det roligaste att träffa kunder och skapa smycken.  I dagarna börjar den nya GDPR förordningen att gälla, du har säkert hört talas om det och många företag och myndigheter har jobbat intensivt under lång tid med att få sina hemsidor och rutiner compliant med lagen.  Så även Winbos Tankar &  Ting, designLenaW,  även om vi är ett litet företag och har nära kontakt med våra kunder.  På sidan kontakt/om oss finns numera vår uppdaterade dataskyddspolicy att läsa. 

Läs hela inlägget »

Vilken helg vi har haft -  sommarkänsla  runt om i Sverige.  Själv var jag i Öregrund, njöt av solen vid havet och öppnade upp butiken Hantverket i Öregrund för den här sommarsäsongen. Så många trevliga besökare hade vi i butiken hela helgen. 
Och nu blickar jag fram emot nästa event som sker redan på torsdag den 17 maj. Mellan kl. 16-20 har jag tillsammans med två andra smyckedesigners en pop-up/afterworkshopping på Scheelegatan 11 i Stockholm. Varmt välkommen att komma förbi och se på fina smycken inför sommaren. Och vi har många tips för studenten, dopet eller bröllopet. 

Läs hela inlägget »

Vilken helg det har varit - äntligen känns det som om våren och sommaren är på väg. Tillsammans med fyra andra smyckedesigners så firar jag det på Instagram med en Giveaway-loop. Så skoj att samarbeta med andra i branschen,  Vissa har jag inte ens träffat mer än via sociala medier. Men det känns ändå lite som att ha kollegor, så det är skoj. Gå in på Instagram och var med för det är fina priser som vi tävlar ut.  

Läs hela inlägget »

Välkommen till den senaste i raden av Att Våga -gubbar - TILLIT.  
Tillit är en rakryggad gubbe som utstrålar driv och styrka. När vi känner tillit så vågar vi göra saker vi vill, saker vi drömmer om,  vi vågar stå upp för det vi tror på, vi litar på oss själva och andra. Och stenen sodalit, som är huvudet,  sägs vara en sten som stärker självkänslan, som uppmuntrar dig att stå upp för dig själv och det du tror på, att lita på dig själv och andra och på din intuition. Den sägs också stimulera kreativt tänkande. 

Läs hela inlägget »

Imorgon öppnar  Art & Design Market on Tour i HongKong. Jag är så tacksam att jag fått möjligheten att vara med även den här gången. Senast var i i höstas och det var så roligt att få lämna novembermörkret för att åka dit och uppleva allt fantastiskt. Och extra roligt att få träffa så många andra svenska designers med olika produkter. Den här gången måste jag tyvärr stanna hemma i Sverige  och förbereda våren och sommaren men det är också skoj.

Läs hela inlägget »

Det är så många saker som jag  har att vara tacksam över fast jag egentligen inte tänkt så.  När vårt liv för flera år sedan ändrades drastiskt från det vi hade tänkt så var ju tacksamhet inte det första jag kände utan jag blev både arg och ledsen. Men nu ganska många år senare så är jag tacksam för att jag fick, och tog, chansen att göra andra saker och utan allt det så skulle jag ju inte göra det jag gör idag. Att arbeta kreativt med smyckedesign och silver var inget alls jag hade i mina planer eller ens som en outtalad dröm när jag var ung utan något som har dykt upp som en möjlighet och kanske blivit en dröm längs vägen.  Livet är som bekant fyllt av tillfälligheter som man inte styr över men man väljer själv hur man förhåller sig till dem. 
 

Läs hela inlägget »

Igår var det premiär för livesändning på Facebook för designLenaW.  Jag tog tittarna med för att få en liten glimt av verkstan där jag tillverkar alla smycken för designLenaW. Är du nyfiken så gå in på  Facebook för där ligger videon kvar och skriv gärna vad du tycker i kommentarsfältet. 
Video lär det blir mer av i framtiden för det är så mycket lättare att ge en bild av alla smycken om man kan vända och vrida på dem istället för att bara ha en bild. Har du några idéer om vad du skulle vilja se så skriv en rad. 

Läs hela inlägget »

Sitter fortfarande och njuter av vintern.  Det är något magiskt med ljuset när det är så här mycket snö ute. Visst känns det att våren är på väg men än är det långt kvar. Men snart är det bara två månder kvar till vi öppnar för sommaren i Hantverket i Öregrund. Jag är så glad att jag kom med i den gruppen och

Läs hela inlägget »