Nytt år nya insatser

Tack för ett fantastiskt 2018. Hoppas du haft en riktigt skön och avkopplande jul, festligt slut på 2018 och en bra start på 2019.  Efter en hektisk december med många julmarknader och pop-ups så var själva julhelgen med sitt lugn väldigt efterlängtad. Och dagarna innan nyår är ett bra tillfälle för reflektioner över året som gått och tankar om det som kommer. 
2018 var ett väldigt roligt år för designLenaW med många nya bekantskaper och nya samarbeten. Visst är det väl härligt när man träffar kollegor och direkt känner att  - ja, vi kommer att kunna göra mycket roligt tillsammans. Speciellt om man är i samma bransch men ändå har lite olika produkter. 
 

Och i höstas gick lite av en dröm i uppfyllelse när jag öppnade showroom i Stockholms innerstad den sista torsdagen varje månad.  Showroom är för mig inte samma sak som butik utan mer av en mötesplats. Inte en dag på Scheelegatan har varit den andra lik. Vissa dagar har det varit jämn ström med besökare genom dörren medan andra har jag haft möjlighet att sitta och jobba med uppdateringar, skissa och skriva. Precis som det var tänkt.  Och nu håller jag som bäst på att planera för kommande showroom under 2019. Långt ifrån alla planer är färdiga men en bit på väg i alla fall.  Det vore så skoj att få veta  vad  du tycker ska finnas i showroom under året - skriv gärna en rad i kommentaren eller skicka ett mail så vi kan skapa något riktigt bra.