Firar du födelsedagar?

Snart börjar vårt födelsedagsfirande.   Jag vet inte riktigt vilken dag som är designLenaW:s egentliga födelsedag men den 26 november är det i alla fall sju år sedan den allra första visningen av silversmycken ägde rum. Och när jag ser tillbaka så har så mycket hänt under de här åren både med designen, presentationen och alla event. Men under de här åren har det svåraste varit att se på den här delen av företagandet som ett arbete för att det är så himla kul. Inte för att man inte kan ha kul på jobbet, jag har haft fördelen att ha haft jätteroligt på nästan alla de företag jag varit anställd på tidigare. Men att vara egen företagare och jobba hemifrån i en egen verkstad och kontor gör att, för mig, känns det inte alltid ”på riktigt”.  Men det är det :) 

Small Business Saturday är ju på lördag och vad är bättre än att låta det blir startskottet för vårt födelsedagfirande.   Under tiden 24 - 27 november får alla som handlar i webbshoppen en en liten födelsedagspresent.  Den 29 november är det dags för showroom på Scheelegatan igen och då är du varmt välkommen på tårta och att titta på lite smycken som varit med under åren.  
Och sen avslutas firandet med pop-upen "Kvinnor, Passion och Smycken" också på Scheelegatan den 30 nov och 1 dec.  Det är väl ett firande värdigt en sjuåring? Hoppas vi har möjlighet att ses.