Att Våga

Igår lyssande jag på en podcast med en designer som tyckte att det svåraste är att våga visa upp sig, våga visa sin design, för vad ska folk tycka. Men när man väl har gjort det så ger det så mycket tillbaka. Ok alla kanske inte gillar vad man gör men det är heller inte meningen. Jag brukar säga att så länge du berör en eller ett par personer och det du visar ger upphov till samtal i stort eller smått så är det fullt tillräckligt. Och handen på hjärtat jag gillar ju inte heller allting. Men för att våga göra något nytt, våga ändra riktning, våga hålla ut, våga släppa på rädslor, så måste du känna tillit till det du gör, lita på det du kan eller gör, att materialet håller, att folk håller vad de lovar, att systemen funkar ja vad som.

Den här veckans favorit på designLenaW är Att Våga-gubben Tillit för precis nu, några dagar innan City Lines II då nya smycken och idéer lanseras, så är en av de viktigaste sakerna att hålla fokus och känna tillit till att det blir bra. Jag hoppas verkligen att du har möjlighet att titta förbi en stund nästa vecka. Det vore jätteskoj att få pratas vid om vad som inspirerar dig i ett storstad. Vi har öppet torsdag 27:e o fredag 28:e mellan 12-18 och lördag den 29:e mellan 11-16, på Spaceby Scheelegatan 11 på Kungsholmen.

Kommentera gärna: