En helg med massor av nya idéer.

Visst är det fantastiskt hur vissa människor verkligen plockar fram det bästa hos en och ger energi, idéer och vitalitet och du känner att du kan ge tillbaka och det föds spännande saker. Lördagen hade jag just ett sådant möte och hösten ramlade mer på plats, det är så spännande och jag ser mycket fram emot det. Men först utställningen förstås. 

Innan helgen träffades Laila och jag och som vanligt spann vi igång både högt och lågt och kom på massor av nya idéer som vi bara MÅSTE ta med. Vi känner oss själva och efter att ha jobbat ihop med fem utställningar tidigare så vet vi att hur mycket vi än försöker förbereda och ha allt färdigt i god tid så funkar det bara inte. Laila sa häromdagen att om vi är färdiga för tidigt så har vi liksom redan upplevt utställningen även om ni inte fått se den och då är det dags för oss att börja på något nytt. Och hon har helt rätt.  Så vår vana trogen så sitter vi nu här in i det sista och har massor att göra.  Men det är så roligt. I grunden är jag en strukturerad person som uppskattar ordning och reda, planer och strukturer men det kreativa arbetet är verkligen ”outside my comfort zone” som ju allt ska vara nu :)  och tack och lov uppskattar jag också kontraster och oväntade förändringar annars hade jag väl blivit galen.   Idag skiner solen utanför fönstret och in i verkstan där jag ska tillbringa större delen av dagen.  Hoppas du kommer att ha en bra dag.