CYBERSALE

Ibland måste man testa lite nya saker och det ska vi göra nu på måndag. Eftersom designLenaW inte har någon egen fysisk butik så brukar ju jag försöka vara ute på pop-ups och marknader för att träffa er kunder i verkligheten. Men nu under våren så har alla så mycket omkring sig att det är svårt att komma iväg och dagarna räcker inte riktigt till.  Sen i höstas har jag gått och lurat på en idé med att ha öppet i en virtuell butik på Facebook  men jag har inte riktigt lyckats klura ut hur det bäst ska gå till. Så häromdagen fick jag lite idéer  och tänkte att nej nu måste jag testa - så nu kör vi.

Vår allra första cybersale  blir nu på måndag den 18 juni mellan 19 - 20 i ett evenemang på Facebook. Det ska bli riktigt spännande och jag hoppas att  alla ni kunder har lust att titta in en stund. Den här gången kör vi inte livevideo men jag lovar att det  ligger i planen det också.  Så nu förbereder jag som bäst smycken och bilder och information för att allt ska gå så smidigt som möjligt.  Hoppas vi ”ses” på Facebook på måndag. 

Kommentera gärna: