LET'S TALK

Halsbandet TALK med bubblan på lång kedja är en hyllning till alla som pratar om viktiga saker i vår värld. De som är öppna och diskuterar och ventilerar, vänder och vrider på vad de tycker. Mer än någonsin under senare tid tycker jag man ser vikten av att vi verkligen pratar med varandra, lyssnar på varandra för att vi ska utvecklas, kunna förändra  och inte cementeras i vårt tänk. 

Den uppmärksamme ser att serien TALK varit månadens smycke redan i höstas men serien har utvecklats och känns mer aktuell och viktig än någonsin så hela sommaren tillägnar vi TALK.  Inspirationen till serien kom från allra första början från stadens geometri men under hand har smyckena fått en vidare innebörd. I fokus står inte längre bara vinkeln utan själva pratbubblan. 
 

I serien Talk finns smyckena i två dimensioner  - de enkla, eleganta, tunna som finns men knappt syns, som en viskning men ack så viktiga och de tuffa, stora som vill ta plats och göra avtryck - Vilken Talk är du? 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter