BRÅDA TIDER

Vilken helg vi har haft -  sommarkänsla  runt om i Sverige.  Själv var jag i Öregrund, njöt av solen vid havet och öppnade upp butiken Hantverket i Öregrund för den här sommarsäsongen. Så många trevliga besökare hade vi i butiken hela helgen. 
Och nu blickar jag fram emot nästa event som sker redan på torsdag den 17 maj. Mellan kl. 16-20 har jag tillsammans med två andra smyckedesigners en pop-up/afterworkshopping på Scheelegatan 11 i Stockholm. Varmt välkommen att komma förbi och se på fina smycken inför sommaren. Och vi har många tips för studenten, dopet eller bröllopet. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anna Sunneborn » TACKSAM:  ”Vad glad jag blir att du uppskattade föreläsningen. Stort lycka till med dina m..”

  • Christian Bergenstråhle » Tillbaka till vardagen :  ”Tack bästa du :-)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-