PÄRLOR

I maj hyllar vi pärlor på designLenaW - pärlsmycken i alla dess former allt från klassiska enkla pärlhalsband, infattade barockpärlor, pärlor i massor till den enkla fina pärlan som lyfter silverhänget.   
Pärlor är ju en riktig klassiker och passar i alla situationer,  de känns på något sätt som vår och sommar, fest och bröllop  - ja eller nyår  - eller ….. ja pärlor kan man ha när som helst. 

Starten på min väg att arbeta med smycken kommer just från pärlor. I ett av mina första silversmycken  - den enorma Ostronringen - sitter en halvborrad mörk pärla och tidigt gjorde jag två serier där silver mötte pärlor, två serier  som fortfarande lever kvar. Ostronserien,  som naturligtvis har sitt ursprung i den stora ringen, och Movement - ett ganska enkelt hänge som vill fånga rörelser - blad som blåser i vinden eller vågor på havet.   Håll utkik efter nya pärlsmycken som kommer i maj. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter