PREMIÄR

Igår var det premiär för livesändning på Facebook för designLenaW.  Jag tog tittarna med för att få en liten glimt av verkstan där jag tillverkar alla smycken för designLenaW. Är du nyfiken så gå in på  Facebook för där ligger videon kvar och skriv gärna vad du tycker i kommentarsfältet. 
Video lär det blir mer av i framtiden för det är så mycket lättare att ge en bild av alla smycken om man kan vända och vrida på dem istället för att bara ha en bild. Har du några idéer om vad du skulle vilja se så skriv en rad. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anna Sunneborn » TACKSAM:  ”Vad glad jag blir att du uppskattade föreläsningen. Stort lycka till med dina m..”

  • Christian Bergenstråhle » Tillbaka till vardagen :  ”Tack bästa du :-)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-