ÖRHÄNGEN

Ny månad - nytt månadens smycke och i mars tänkte jag vi skulle titta på Örhängen. Det är så roligt med örhängen. De kan vara på stift, på tråd, på krok, hängande rörliga, hängande stela, stora, små med stenar eller pärlor eller enbart metall och ALLA möjliga former och uttryck. 
Ett par snygga örhängen kan ibland vara det enda smycke som behövs för att förhöja en hel outfit oavsett om det är ett stort statementörhänge eller ett litet diskret. 

 

Innan jag själv började arbeta med smycken hade jag i stort sett bara ett par örhängen som jag bar varje dag. Oavsett om det var vardag eller fest. Det var ett par enkla rena små pärlor. Och pärlor är ju just sådana örhängen som man kan ha till ALLT. En superbra investering och det ska vara bra kvalitet i äkta metall så de håller livet ut. 
Men sen började jag byta lite, först till fest sen lite till vardags och nu är smyckeskrinet fyllt av olika varianter. Stora statementörhängen som har varit så i ropet ett tag. Som de i serien Conversation, eller de superpopulära långa Simple - just så enkla som de heter, det är de som är på bilden.  

Som sagt man kan ju aldrig ha för många, men fortfarande är det nog så att det finns ett par vardagsfavoriter - de platta med mönster då känner jag mig alltid klädd. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter