SNART JUL ? 

Dags att börja tänka på jul? Nja kanske inte riktigt än men i söndags var det exakt 6  veckor kvar till julafton - och tiden går snabbt.  Men tänk vad mycket roligt som ska hinnas med innan dess. Nu börjar en intensiv tid.  Brukar du planera och köpa julklapparna i tid eller gör du som jag, väntar in i det sista och ”njuter” av julhandeln dagarna innan julafton ? 
 

Oavsett hur du gör  så titta in i webbshoppen och låt dig inspireras. Inför jul fylls den ständigt på.  
Och finns du i närheten av Stockholm så kom förbi på Härlig julshopping på Grev Turegatan 30 den 8 december.  Mycket roligt blir det där eller hälsa på mig på julmarknad  ute på Marabouparken i Sundbyberg helgen den 9 el 10 december . Mer info  om båda eventen kommer när det börjar närma sig.  

Kommentera gärna: